Králičie stehno s Appetit cesnakovou penou a zeleninovou redukciou

Králičie stehno s Appetit cesnakovou penou a zeleninovou redukciou

Suroviny na 4 porcie:

  • 4 ks. králičie stehná
  • soľ
  • korenie
  • 50 g. jablko
  • 80 g. cibuľa
  • 200 g. zeleninová redukcia
  • 30 g. šľahaný cesnak Appetit
  • 5 g. divé korenie
  • 300 g. vývar z králika
  • 1 dl. červené víno
  • 80 g. tuk

Postup:

Upravené králičie stehná zprudka opečieme na tuku, pridáme červenú cibuľu, červené víno a vyredukujeme. Do takto pripravenej zmesi pridáme králičí vývar a dusíme do mäkka. Hotový pokrm vyberieme a servírujeme s cesnakovou penou Appetit, so smotanou a zeleninovou redukciou. Ako príloha je vhodné zemiakové pyré.