PRO-MAX Laminaria Japonica & Digitata (s kyselinou jantárovou)
O produkte
PRO-MAX Laminaria Japonica & Digitata (s kyselinou jantárovou) Tretí produkt tejto série obsahuje kyselinu jantárovu, ktorá je silným regulátorom imunitnej obrany tela a normalizuje systém energetického metabolizmu. Produkt obsahuje až 10 000 mikrogramov jódu v 100 gramoch hmotnosti.
Podrobnejšie informácie
INFORMÁCIA PRE OBJEDNÁVKY ZASIELANÉ POŠTOU :
- PLATBA Bankovým PREVODOM
- DORUČENIE len KURIÉROM
Produkty Vertera posielame sluzbou kurier / bank.prevod - z dovodu expr . dodania v termobaleni
PRO-MAX Laminaria Japonica & Digitata (s kyselinou jantárovou)
Tretí produkt tejto série obsahuje kyselinu jantárovu, ktorá je silným regulátorom imunitnej obrany tela a normalizuje systém energetického metabolizmu.
Produkt obsahuje až 10 000 mikrogramov jódu v 100 gramoch hmotnosti.
VERTERA PRO-MAX:
UVOĽNITE CESTU PROFESIONÁLOM !
...zníženie spotreby jódu po celom svete...
JE TO VŠEOBECNE ZNÁMA SKUTOČNOSŤ, PREUKÁZANÁ VEDECKÝMI ŠTÚDIAMI. SITUÁCIA JE ALARMUJÚCA: V MNOHÝCH KRAJINÁCH EURÓPY JE NEDOSTATOK JÓDU UŽ POVAŽOVANÝ ZA NÁRODNY PROBLÉM.
"Prázdne" jedlo
Prvý dôvod: v priebehu desaťročí prešli stravovacie návyky ľudí obrovským množstvom zmien, ktoré postihly nielen ich stravovací režim, ale aj kvalitu a zloženie potravín. Prírodné potraviny začali nahradzovať polotovarmi s "prázdnými kalóriami", s nedostatkom živín a mikroelementov.
Druhým dôvodom je vývoj technológií k získavaniu potravín. Zoberme si ako príklad mlieko. V sedmdesiatych rokoch potreboval človek jeden liter mliečnych výrobkov, aby získal dennú dávku jódu, dnes už je to... kýbel. To znamená, že úroveň konzumácie jódu v potravinách klesá rok od roku, a doporučenie Svetovej zdravotníckej organizácie k dennej dávke jódu, ktorá je 150 mikrogramov, nebola revidovaná takmer 50 rokov.
Kto môže za chronický únavový syndróm?
Je ťažké tomu uveriť, ale veľa problémov moderného človeka je spojených s nedostatkem jódu. Jód sa totiž v tele nevyrába, ale je nepostrádateľný pre produkciu thyroidných hormónov štítnej žľazy, ktoré priamo ovplyvňujú funkcie mozgu, látkovú premenu živín, a ďalej napr. využívanie kyslíku v tkanivách. Celkovým zlepšením metabolických procesov vďaka dostatku jódu dochádza aj k účinnému spaľovaniu prebytočných tukov. Dlhodobý nedostatok jódu vedie k chronickému únavovému syndrómu, spomaleniu myslenia (a v ťažkých prejavoch dokonca ku kreténizmu), depresii, spomaleniu srdečnej frekvencie, obezite, suchej pokožke a krehkým vlasom.
Jód, ktorý môžu brať všetci
Doplniť správnou výživou nedostatok jódu v moderných podmienkach je pomerne obtiažne. Práve preto v roku 2005 spoločnosť Vertera vyvinula prvý doplnok stravy vo forme gélu z hnedých morských rias Laminaria japonica a Laminaria digitata, ktorý plne zaisťuje dennú dávku jódu. Jedná sa o organický jód, ktorý nemá skoro žiadne kontraindikácie, ľahko sa vstrebáva v tele a nie je schopný sa hromadiť, pretože prebytok sa jednoducho vylučuje tráviacim traktom. Oproti priemyselne vyrábanému jódu je organický jód omnoho ľahšie stráviteľnejší.
SÉRIA PRO-MAX SA SKLADÁ Z TROCH PRODUKTOV
1) PRO-MAX Fucus Vesiculosus
2) PRO-MAX Laminaria Japonica & Digitata
3) PRO-MAX Laminaria Japonica & Digitata (s kyselinou jantárovou)
Tri kroky profesionálov
V roku 2020 spoločnosť Vertera sprevádzkovala novú technológiu získavania gélu pre profesionálne použitie. Okrem vysokého obsahu organického jódu obsahuje produktová rada PRO-MAX vysoko aktívne polysacharidy vo forme ľahko stráviteľnej pre organizmus - fukoidany, mannitol, laminarany a algináty.
Pozor, je dôležitá príprava !
Upozorňujeme na to, že séria PRO-MAX je skôr určená pre tých, ktorí už používajú produkty Vertera, a to minimálne tri mesiace. To znamená, že nový produkt je doporučovaný pre "profesionálov", teda pre tých, ktorí svoje telo predpripravili na záťaž organickým jódom. Máme tu jeseň, obdobie prechladnutí a chrípky.
Ale "profesionáli" užívajúci produkty spoločnosti Vertera ju vítajú s optimizmom, pretože presne vedia že ich zdravie je pod spoľahlivou ochranou.
Buďte zdraví, Buďte šťastní s Verterou!
Skladovanie: skladujte pri teplote 0 - 5 ˚C. (v chladničke)